Menu

Саопштење

ЕПАРХИЈА БРИТАНСКО-СКАНДИНАВСКА СЕДНИЦА СВЕШТЕНСТВА И ПРЕДСЕДНИКА ЦРКВЕНИХ ОПШТИНА БРИТАНСКО-ИРСКОГ НАМЕСНИШТВА ПОД ПРЕДСЕДАЊЕМ ЕПИСКОПА БРИТАНСКО-СКАНДИНАВСКОГ ГОСПОДИНА ДОСИТЕЈА Ми, свештенство и председници свих Црквених општина британско-ирског намесништва...

18 март, 2017
X